NETWERKGEGEVENS FORMULIER

U gaat binnenkort werken met Tabletmenukaart.nl Hiervoor zullen wij een Wi-Fi netwerk bij u installeren. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Het is zeer belangrijk om deze informatie zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht u vragen hierover hebben kan u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Naam van uw internet Provider (b.v. Ziggo, KPN, Tele2 etc.):

___________________________________________________

Wanneer u Ziggo heeft, hebben wij een aantal gegevens nodig van Ziggo zelf om uw router te kunnen configureren. Vul de volgende gegevens in:

Klantnummer                                                   ______________________________________

Naam Contracthouder                                 _______________________________

Geboortedatum v/d contracthouder      _______________________________________

Gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de door uw internetprovider geleverde router/modem (b.v. KPN experiabox, Fritzbox/ Ziggo Connectbox etc.):

__________________________________________________________________________________

Type verbinding: ADSL / Glasvezel / Kabel

__________________________________________________________________________________

Snelheid van internetverbinding (indien bekend):

__________________________________________________________________________________

Gewenste Naam voor uw privé Wi-Fi netwerk:

__________________________________________________________________________________

Gewenste wachtwoord voor uw toekomstige privé netwerk:

__________________________________________________________________________________

Gewenste Naam gasten WIFI netwerk:

__________________________________________________________________________________

Zijn er diensten die afhankelijk zijn van een internetverbinding zoals alarm, camerasysteem, muziek computer etc. op dit moment aangesloten in uw zaak? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de leveranciers van deze diensten om ervoor te zorgen dat deze diensten opgenomen worden in uw nieuwe netwerk.

Heeft u nog opmerkingen of informatie die wij van tevoren dienen te weten met betrekking tot het installeren van het Wi-Fi netwerk kunt u dat hieronder aangeven.

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

Download hier uw netwerkformulier. Vul aub alle gegevens zo compleet mogelijk in om miscommunicatie te voorkomen.