DESIGN EN VORMGEVING FORMULIERVormgeving

Alle afbeeldingen van de gerechten dienen verstuurd te worden via WeTransfer https://wetransfer.com/. Iedere afbeelding dient benoemt te worden anders kunnen wij de juiste afbeeldingen niet bij de juiste producten plaatsen.


Hoe wilt u dat de afbeeldingen van de gerechten worden afgebeeld? 

Er zijn drie keuzes: 

- 2 producten naast elkaar (aan te raden bij afbeeldingen met een mooie achtergrond)

- 3 producten naast elkaar (aan te raden bij een grote menukaart en/of producten met een blanco achtergrond)

- 4 producten naast elkaar.


Voor de drankenkaart: 

Hoe wilt u dat de dranken worden afgebeeld? Logo’s of flesjes voor de frisdranken? Koffie iconen of koffie foto’s? Hoe wilt u de wijnen en bieren afbeelden?


Kleurgebruik:

Als restaurant heeft u uw eigen huisstijl. Bij een huisstijl horen ook de juiste kleuren. Wij vragen u om 3 kleuren naar ons te sturen zodat wij deze kunnen integreren in uw menukaart.

Vul hier de kleurcodes:

- Actieve kleur: de hoofdkleur die steeds weer terugkomt: 

- Inactieve kleur: de kleur die naast de hoofdkleur ook vaak terug terugkomt:

- Achtergrond kleur (wilt u het liefst zoveel mogelijk wit of zwarte achtergrond:

Voor een exacte kleurcode: https://asz00552.home.xs4all.nl/kleurencodes.htm 


Het design

Het design van de tablet is wat de gasten aanspreekt en wat de tablet gebruiksvriendelijker kan maken. Wij hebben daarom een aantal bestanden nodig om uw huisstijl zo goed mogelijk over te kunnen nemen. U kunt ons het volgende sturen: menukaarten, website, afbeeldingen van uw restaurant, drankenkaarten en social media-uitingen. Heeft u nog andere informatie dat ons kan helpen om uw menukaart qua design te kunnen optimaliseren, kunt u ons dat uiteraard ook toesturen.


Het eerste wat de gast te zien krijgt is de coverpagina en de introductiepagina van de tablet. U kunt het materiaal voor deze pagina’s aan te leveren. Vaak is een coverpagina een mooie afbeelding met uw logo en de introductiepagina voor huisregels of een korte introductie van uw locatie. Wilt u uw menukaart in meerdere talen weergeven dan dienen de teksten voor beide pagina’s ook in meerdere talen te worden aangeleverd.


Ons systeem heeft een aantal tools die u kunt inzetten om uw verkoop een boost te geven.

Promoties – bovenaan iedere subcategorie in uw menu kunt u een promotie laten plaatsen. U kunt aangeven welk product u gepromoot wilt hebben. Zo kunnen wij een promotiebanner maken.

Screensaver – na een in te stellen tijd kunnen screensavers geactiveerd worden. Dit kunnen mooie afbeeldingen zijn van uw locatie of van de gerechten, maar ook van bijvoorbeeld evenementen of promoties van bepaalde acties. U kunt aangeven of u hiervan gebruik wilt maken en ons hiervoor het materiaal leveren.


Service Oproepen

Welke service oproepen u wilt voor uw eigen menu kunt u helemaal zelf beslissen. Standaard hebben wij de volgende oproepen alvast voor u ingezet:

Onze services:

-Extra service gewenst

-Extra bestek gewenst

-Extra servetjes gewenst

-Extra uitleg gewenst

Rekening:

-Mijn rekening

-Graag contant betalen

-Graag met pin betalen