U werkt dagelijks met Tabletmenukaart, en in dat dagelijkse gebruik kunt u tegen vragen of problemen aanlopen die voor u op dat moment urgent zijn. Om de stroom in contactmomenten in goede banen te leiden is het belangrijk dat de procedure voor al onze klanten duidelijk is. Onderstaand stappenplan geeft weer wanneer en hoe u contact kunt zoeken met de supportafdeling.


Stap 1: Check ‘Hoe werkt Tabletmenukaart’

Voordat u contact met ons opneemt raadpleegt u eerst ‘Hoe werkt Tabletmenukaart’. Dit vindt u in de handleiding voor de Tabletmenukaart. De kans is groot dat uw vraag daar al wordt beantwoord. Indien dit het geval is hoeft u geen contact meer met ons op te nemen.


Stap 2: probleem, vraag of idee

Heeft u problemen met Tabletmenukaart tablet of kassasysteem ga dan direct naar stap 3.

Heeft u een vraag over de werking van de tablets of het kassasysteem en in de handleiding ‘Hoe werkt Tabletmenukaart’ heeft u het antwoord niet gevonden ga dan direct naar stap 3.

Wilt u extra hardware aanschaffen kunt u dit mailen naar support@tabletmenukaart.nl

Heeft u een vraag met betrekking tot betalingen en facturaties mail dan naar administratie@tabletmenukaart.nl

Heeft u een idee of suggestie voor de ontwikkeling van de Tabletmenukaart kunt u dit mailen naar lise@tabletmenukaart.nl en rob@tabletmenukaart.nl


Stap 3: bellen of mailen?

Per situatie maken wij onderscheid in twee soorten incidenten; ze kunnen blokkerend of nietblokkerend zijn. Dit onderscheid hangt nauw samen met de prioriteitscodes en met de manier waarop u ons benaderd. Bij voorkeur willen wij dat u per mail contact met ons zoekt, maar er zijn situaties waarbij het beter is om ons te bellen.

 

Blokkerende incidenten - Bellen
U loopt tegen een probleem aan dat u blokkeert in het uitvoeren van uw werkzaamheden en/of het is van dusdanig belang dat er direct actie wordt ondernomen. Neem dan telefonisch contact op met ons op nummer: 0307113232.

Voorbeelden:
- De tablets kunnen geen orders meer verzenden of aangemeld worden.
- Het kassasysteem loopt vast.
- U krijgt een error te zien en kunt niet meer verder met uw werkzaamheden op het kassasysteem.

Niet-blokkerende incidenten - Mailen
U loopt tegen een probleem aan met Tabletmenukaart, maar u kunt uw werkzaamheden nog wel gewoon uit blijven voeren. Omschrijf het incident dan zo nauwkeurig mogelijk en mail het naar support@tabletmenukaart.nl. Gebruikt hiervoor de voorwaarden uit stap 4.

 

Vragen - Mailen

U heeft een vraag over de werking van Tabletmenukaart, of u komt ergens niet helemaal uit. Mail dan uw vraag zo duidelijk mogelijk naar support@tabletmenukaart.nl. Doe dit volgens de voorwaarden uit stap 4.


Stap 4: informeer ons volledig

Bij het melden van een incident willen wij minimaal onderstaande zaken van u weten.

Hoewel dit misschien veel lijkt, zorgt het op diverse manieren voor een soepel verloop van het proces. Wanneer u niet de minimaal vereiste gegevens aanlevert kan dit zorgen voor vertraging in de behandeling en zult u de vraag krijgen om meer informatie aan te leveren.

Minimale informatie voor het aanmelden van een ticket:

  • Foto van de foutmelding op de tablet of op het kassasysteem
  • Op welk moment trad de foutmelding op, tijdstip, tafelnummer en handeling
  • Duidelijke omschrijving van de actie die u trachtte uit te voeren
  • Versie van uw Tabletmenukaart

Wanneer uw ticket voldoende is aangeleverd zal deze in behandeling worden genomen. In het volgende hoofdstuk staat beschreven hoe het verdere verloop zal zijn.


Stap 5: houd uw ticket in de gaten

Wanneer uw mail bij ons binnenkomt zal deze automatisch worden verwerkt tot ticket en vervolgens worden beoordeeld. Bij het beoordelen bekijken wij of wij uw ticket als een vraag, opdracht, probleem of als een bug zullen behandelen. In onze communicatie zullen we vermelden dat uw ticket in behandeling is genomen. De betreffend afdeling zal dan het ticket oppakken en er een prioriteit aan hangen. Het verdere verloop van de procedure hangt af van de aard van uw ticket.

Wanneer u een e-mail stuurt naar support@tabletmenukaart.nl stuurt wordt automatisch een ticket aangemaakt. U krijgt hiervan een e-mail met de inloggegevens. U kunt inloggen om het proces van uw ticket te bekijken en eventuele opmerkingen toe te voegen.